2019 YAZ DÖNEMİ STAJ BAŞVURU İLANI

KABUL KOŞULLARI VE STAJ OLANAKLARI

• Staj yapmak isteyen öğrencilerin Üniversitelerin Jeofizik Mühendisliği lisans eğitimi veren bölümlerinin 2., 3. veya 4. sınıflarından birinde okuyor olmaları gerekmektedir. 1. sınıf öğrencilerinin başvuruları dikkate alınmayacaktır.
  • Başvuru yapan öğrencilerin Sismolojiye Giriş veya muadili bir ders almış olması zorunludur.
  • Başvuru yapacak olan öğrencilerin öğrenim gördükleri son dönem dersleri dahil, not ortalamaları 2.5 (4 üzerinden iki buçuk) ve üzeri olmalıdır.
  • Adaylardan öğrenci bürosundan onaylı Transcrip talep edilecektir.
  • Staj süresi  20 iş  günü (4 hafta) olarak belirlenmiştir.
  • Staj Tarihi : 1 Temmuz 2019 Pazartesi – 26 Temmuz 2019 Cuma’dır.
  • Bu tarihler dışında staj yaptırılmayacaktır.
  • Başvurular internet üzerinden aşağıdaki linkten Staj Başvuru Formu doldurularak yapılacaktır. İnternet üzerinden yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır.
  • Başvurular 30 Mayıs 2019 Perşembe günü saat 17:00′ye kadar yapılmalıdır. Bu tarihten sonraki başvurular kabul edilmeyecektir.
  • Staj başvurusu kabul edilen adaylar 31 Mayıs 2019 Cuma günü e-posta ile bilgilendirilecektir.
  • Staj için kabul edilen adayların staja devam zorunluluğu vardır.
  • Staj karşılığında herhangi bir ücret ödenmeyecektir.
  • Lütfen yukarıda belirtilen şartları sağlayan ve kabul eden öğrenciler başvuru yapsınlar.
  • Staj Başvuru Formunu doldurup göndermek için TIKLAYINIZ
Yer işareti koy permalink.

Yoruma kapalı.